Cybachrome

RO: Cybachrome

Fotografie

Metoda de obtinere in mod direct (fara negativ intermediar) a fotografiilor color dupa un diapozitiv color. Aceasta metoda se remarca prin claritatea si stralucirea culorilor, claritate datorata absentei negativului intermediar (inter-negative, in limba engleza) folosit in mod obisnuit pentru a obtine copii pe hârtie dupa un diapozitiv color. Se întâlneste si forma Cibachrome. Denumirea probabil provine de la firma Ciba devenita Ciba-Geigy si apoi Novartis), important producator de substante chimice, medicamente s.a.
f64.ro

96%

Accuracy

Cybachrome

Metoda de obtinere in mod direct (fara negativ intermediar) a fotografiilor color dupa un diapozitiv color. Aceasta metoda se remarca prin claritatea si stralucirea culorilor, claritate datorata absentei negativului intermediar ( inter-negative , in limba engleza) folosit in mod obisnuit pentru a obtine copii pe hartie dupa un diapozitiv color. Se intilneste si forma Cibachrome . Denumirea probabil provine de la firma Ciba devenita Ciba-Geigy si apoi Novartis ), important producator de substante chimice, medicamente s.a. .

Cel Mai folosit cuvant: color | Domeniu Aplicare : Fotografie | Caractere: 435 Cuvinte: 77 | Limba: Engleza | Sursa Fotomagazine